Finn de beste selvbrunere for din hudtone

Selvbruningsprodukter er ikke noe nytt. Og de skal ikke noe sted med det første. Disse produktene har eksistert i flere tiår, og de har vært i stadig utvikling for å møte behovene til forbrukerne. Selvbruning handler ikke bare om å få en gyllenbrun farge lenger, det handler også om å oppnå et glødende, sunt utseende som er perfekt for sommeren.

De beste selvbrunere vil gi deg umiddelbare resultater uten striper eller oransje flekker. De vil også få huden din til å føles myk og glatt med naturlige ingredienser som sheasmør, aloe vera eller kokosolje.

Beste selvbruner for lys hud

Selvbruningsprodukter er flotte for folk som ønsker å bli solbrune og ikke vil tilbringe mye tid ute. Men hvis du har en lys hudtone, kan det være vanskelig å finne den beste selvbruneren for lys hud.

Det er mange produkter som er laget spesielt for personer med lyse hudtoner. Disse produktene kommer i ulike nyanser av brunfarge og gir deg en naturlig brunfarge som ikke er for mørk eller oransje.

Beste selvbruner for middels hud

Det er veldig viktig å finne en selvbruner som passer din hudtone. Hvis du har en medium hudtone, er det mange alternativer tilgjengelig for deg å velge mellom.

Det er noen flotte merker av selvbruner som vil gi deg den perfekte solkysset glød. Og hvis du leter etter den beste selvbruneren i middels hudtone, her er vår liste over topp 5 produkter:

  1. L’Oreal Paris Sublime Bronse Tinted Self Tanning Gel
  2. Jergens Natural Glow Daily Moisturizer
  3. Hawaiian Tropic Dark Tanning Oil Håndklepakke
  4. Garnier Summer Body Self Tanner for ansikt og kropp
  5. St. Tropez kun én natt

Beste selvbruner for mørkere hudtoner

Selvbruningsprodukter for mørkere hudtoner er litt vanskeligere å finne fordi hudtonen er så mørk. Imidlertid er det noen som fungerer bra og kan gi en naturlig brunfarge.

De beste selvbrunerne for mørkere hudtoner vil vanligvis ha:

UV-beskyttelse: Beskytter huden mot skadelige UV-stråler, som kan forårsake skade og for tidlig aldring.

AHA eller BHA: Disse ingrediensene hjelper til med å eksfoliere og fjerne døde celler på hudens overflate, noe som bidrar til å få den til å se jevnere ut.

DHA: Denne ingrediensen vil produsere en oransje fargetone på hudens overflate, som bidrar til å skape en naturlig brunfarge.

Slik påfører du en selvbruning på kroppen din for et raskt og uanstrengt resultat

Å påføre selvbruning på kroppen kan være vanskelig, fordi det er vanskelig å se hvor du har påført produktet og det kan være vanskelig å jevne ut brunfargen. Men det er noen triks som vil gjøre prosessen mye enklere.

Den beste måten å påføre selvbruning på kroppen din er å bruke en vott slik at du enkelt kan spre produktet jevnt uten å gå glipp av noen flekker. En vott er også flott for å påføre en naturlig brunfarge, fordi den skaper en jevn påføring uten striper eller flekker.

Mere fra Redaksjonen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Relaterte innlegg

Annonse

Siste innlegg

Treningsklær og hvordan de kan hjelpe deg med å komme i form

Treningsklær er klær du bruker når du trener. De er vanligvis laget av et lett og løst materiale som gir fri bevegelse. Treningsklær gir en...

Slik får du mest mulig ut av din Apple Watch-pulsmåler

Apple Watch er en smartklokke som opprinnelig ble utgitt i 2015. Det er selskapets første bærbare enhet noensinne og har blitt designet for å...

Slik beregner du antall kaloribehov

Kaloritelling er det viktigste for en sunn kropp. Det er viktig for å opprettholde en sunn vekt og livsstil. Hvor mange kalorier trenger jeg? Hvis du...