Fordelene med vegetarisme og hvordan det kan forbedre helsen din

Vegetarisme handler ikke bare om å redusere dyremishandling. Det handler også om å forbedre helsen din. Studier viser at folk som er vegetarianere har lavere forekomst av hjertesykdom og kreft, og har mindre sannsynlighet for å utvikle type 2 diabetes eller høyt blodtrykk.

Helsefordelene ved vegetarisme er en av grunnene til at flere og flere tyr til denne dietten. Du lurer kanskje på om denne dietten er verdt det, spesielt hvis du elsker kjøtt for mye til å gi opp. Svaret er ja, selv om det kan være vanskelig i begynnelsen, vil fordelene veie opp for offeret i det lange løp.

Hvorfor du bør bli vegetarianer og hvorfor fordelene oppveier risikoen

Mange mennesker har blitt vegetarianere for helsegevinstene. Noen av fordelene inkluderer lavere risiko for hjertesykdom, diabetes type 2 og fedme. Mange tror også at det å bli vegetarianer er mer miljøvennlig fordi det forbruker mindre ressurser og produserer mindre forurensning enn å spise kjøtt.

Det er mange grunner til at du bør bli vegetarianer. Den første er at du blir sunnere. Vegetarianere har lavere risiko for hjertesykdom, diabetes type 2 og fedme sammenlignet med kjøttspisere.

Den andre grunnen er at det vil være bedre for miljøet fordi det bruker mindre ressurser og produserer mindre forurensning enn det å spise kjøtt gjør.

Noen andre grunner er at vegetarianere er mer sannsynlig å leve lenger enn kjøttspisere, de har lavere forekomst av kreft, de kan spare penger ved å spiser grønnsaker og korn, og de kan unngå de mange skjulte animalske ingrediensene i mat. Spørsmål: Er det sunnere å spise kjøtt eller ikke? Bare fordi det er populært å spise kjøtt, betyr det ikke at det er sunnere; mange mennesker går glipp av et sunt kosthold på grunn av deres kjøttspisende dietter.

3 enkle trinn til en vegetarisk livsstil som tar vare på kroppen og planeten din

Vegetarisme er en diett som utelukker kjøtt, fisk og fjærfe fra kostholdet. Det er et etisk og miljømessig valg å ta vare på planeten. Fordelene med vegetarisme er enorme og bra for helsen din.

1) Finn en vegetarvennlig restaurant nær deg

2) Lær hvordan du lager vegetarretter hjemme

3) Bli med i et lokalsamfunn av vegetarianere

Velge en sunn meny for et vegetarisk kosthold og hvilke matvarer du trenger å ha på kjøkkenet ditt

Vegetarianere må være forsiktige med hva de spiser fordi de ikke kan innta noen matvarer som anses som stifter i et tradisjonelt kosthold. Det er mange vegetariske oppskrifter tilgjengelig på nettet. Grønnsaker, belgfrukter og soyaprodukter er de viktigste proteinkildene for vegetarianere.

For å lage vegetariske retter må du ha noen grunnleggende ingredienser på kjøkkenet som ferske grønnsaker, bønner og soyaprodukter. For å lage veganske retter må du ha noen ikke-dyrebaserte ingredienser som soyaprodukter, grønnsakskraft og næringsgjær. Du skal kunne lage en grunnleggende pastasaus med kun tomater og grønnsaker i en kjele.

Mere fra Redaksjonen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Relaterte innlegg

Annonse

Siste innlegg

Treningsklær og hvordan de kan hjelpe deg med å komme i form

Treningsklær er klær du bruker når du trener. De er vanligvis laget av et lett og løst materiale som gir fri bevegelse. Treningsklær gir en...

Slik får du mest mulig ut av din Apple Watch-pulsmåler

Apple Watch er en smartklokke som opprinnelig ble utgitt i 2015. Det er selskapets første bærbare enhet noensinne og har blitt designet for å...

Finn de beste selvbrunere for din hudtone

Selvbruningsprodukter er ikke noe nytt. Og de skal ikke noe sted med det første. Disse produktene har eksistert i flere tiår, og de har...