Slik får du mest mulig ut av din Apple Watch-pulsmåler

Apple Watch er en smartklokke som opprinnelig ble utgitt i 2015. Det er selskapets første bærbare enhet noensinne og har blitt designet for å gi helse- og treningssporing, så vel som andre funksjoner.

Apple Watch ble først introdusert av Apple 9. mars 2015. Det er selskapets første bærbare enhet noensinne og har blitt designet for å gi helse- og treningssporing, så vel som andre funksjoner.

Klokken fungerer ved å pare med en iPhone via Bluetooth eller Wi-Fi for dataoverføring og kan også brukes uavhengig av en iPhone. Klokken har en berøringsskjerm som kan bla gjennom apper, vise kart, vise meldinger fra sosiale medier som Twitter eller Facebook eller svare på tekstmeldinger.

Apple Watch pulsklokke kan overvåke pulsen din, fortelle deg hvor mange skritt du har tatt, og til og med spore søvnmønsteret ditt. Den har også en vekkerklokke som kan vekke deg med et forsiktig trykk på håndleddet.

Ulike måter å måle pulsen på på Apple Watch

Apple Watch er en flott treningsmåler og den kan måle pulsen din. Den har to måter å måle hjertefrekvensen på: den optiske sensoren og kontaktsensoren.

Apple Watch bruker en optisk sensor for å måle pulsen din. Det er et grønt lys som skyter ut av klokken og registrerer blodstrømmen i håndleddet ditt. Kontaktsensoren brukes hvis du bærer klokken løst på håndleddet, som på et armring eller hvis du har langt hår som dekker urskiven. Apple Watch har to måter å måle pulsen på: den optiske sensoren og kontaktsensoren.

Hvordan tar du pulsen til Apple Watch?

Apple Watch er en enhet som overvåker og sporer pulsen din.

Du kan måle pulsen din ved å plassere to fingre på den digitale kronen på klokken.

Hvorfor du bør vurdere å ha en klokke som følger hjertefrekvensen

Apple Watch er et utmerket verktøy for folk som er interessert i å spore hjertefrekvensen. Ved hjelp av klokken kan de overvåke pulsen gjennom dagen og sørge for at den holder seg innenfor et sunt område.

Apple Watch hjelper også folk til å holde seg på toppen av helsemålene sine. Det kan minne dem på å reise seg og ta en pause hver time hvis de har sittet for lenge, eller det kan fortelle dem når de har vært inaktive for lenge. Den kan også registrere skritt og forbrente kalorier hver dag, noe som er en fin måte å holde styr på hvor aktiv du er på daglig basis.

Mere fra Redaksjonen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Relaterte innlegg

Annonse

Siste innlegg

Treningsklær og hvordan de kan hjelpe deg med å komme i form

Treningsklær er klær du bruker når du trener. De er vanligvis laget av et lett og løst materiale som gir fri bevegelse. Treningsklær gir en...

Finn de beste selvbrunere for din hudtone

Selvbruningsprodukter er ikke noe nytt. Og de skal ikke noe sted med det første. Disse produktene har eksistert i flere tiår, og de har...

Slik beregner du antall kaloribehov

Kaloritelling er det viktigste for en sunn kropp. Det er viktig for å opprettholde en sunn vekt og livsstil. Hvor mange kalorier trenger jeg? Hvis du...